Tetoválóink

Jelenleg 4 állandó tetoválóval és 1 vendég tetoválóval dolgozunk, és próbáljuk a várólistánkat kordában tartani, hogy ha valaki szeretne tetováltatni ne kelljen fél éveket várni, hanem mihamarabb ki tudjuk szolgálni az igényeket.

Sziasztok!
Pataki Angi vagyok, a JoAn tattoo egyik tulajdonosa, és egyben tetoválója.
2012-ben fogtam életem először tetkógépet, nagy rábeszélések árán. Mindig is szerettem a rajzolást, és az ezzel kapcsolatos, kézügyességet igénylő elfoglaltságokat, de magamtól nem lett volna merszem kipróbálni a tetoválást.
Még ebben az évben felvettek az egyik szegedi tetkószalonba, ahol sok segítséget kaptam, de az élet úgy hozta, hogy végül Békéscsabán kötöttünk ki 2013-ban. 
Életünk egyik legjobb döntése volt!
Az első pár évet kettesben nyomtuk a párommal, Jocóval, de eljött az idő, hogy a magánéletünket is építsük, így tetkósállást hírdettünk.
Nagyon örülök, hogy ilyen remek kollégáim, barátaim lehetnek, mint Zoli, Tomi és Albi. Sokat tanulunk egymástól, és már el sem tudnám képzelni a mindennapokat nélkülük.
Leginkább a színes realista mintákat kedvelem, de szívesen elkészítek más stílusú tetkókat is. Nem gondolom magam művésznek, de nagyon szeretem amit csinálok, és bízom benne, hogy ez a munkáimon is látható. Szeretnék nagyon jó tetkós lenni, és ezért próbálok a lehetőségeimhez mérten mindent megtenni.
Minden szabadidőmet a kisfiammal és családommal töltök.

Sziasztok!
Pribelszki Tominak hívnak,a régi ismerősöknek csak Bruce.
2017 óta vagyok a Joan csapat tagja.
Már egész kiskölyök korom óta szeretek rajzolni,építeni,alkotni bármit amiben csak kiélhetem a kreativitásomat.Falusi gyerekként bőven volt lehetőségem erre.
Mivel már egész fiatalon kezdtem bulizni,koncertekre,fesztiválokra járni,hamar megismerkedtem a tetoválások és piercingek világával.Kezdetben csak magamra kezdtem gyűjtögetni a mintákat,majd később magam is elhatároztam,hogy belefogok és a haverokon kezdtem el gyakorolni. Próbáltam önállóan fejlődni,majd néhány év múlva szinte teljesen abbahagytam,mert úgy éreztem megrekedtem egy szinten és nem tudtam tovább lépni.
A Joan tattooba először vendégként érkeztem,majd egy kis idő múlva géppel a kezemben találtam magam. Úgy érzem minden segítséget megkaptam/kapok ,hogy tovább fejlődhessek ,és ennek próbálok a mai napig maradéktalanul eleget tenni.
A minőségi munkák elvégzéséhez elengedhetetlenek a profi festékek, felszerelések ,a higéniai és ápolószerek használata.Ebben a szalonban minden adott ehhez,és a jó hangulat is garantált.
Leginkább az élénk,színes,kontrasztos mintákat kedvelem,legyen az new school,old school,realisztikus,vagy valami vegyesvágott .
Szeretem az extrémebb,bevállalós tetkókat.Nem szeretem,de örömmel tölt el,ha egy menthetetlennek tűnő,rossz minőségű tetoválást sikerül rendbehozni,vagy eltakarni.
Szabadidőmben a barátaimmal ,meccsre, koncertekre járok, vagy éppen valamelyik folyóban keresgélem a halakat…

Sziasztok!
Puskás Zoltán vagyok.
Már kiskoromban elkezdődött ez a szerelem, amikor a tanáraim és a körülöttem  éloők úgy látták, tehetségem van a rajzoláshoz. Így kerültem be egy rajzszakkörre, ahová 7 évig jártam. Az iskola után abbahagytam az alkotást, nem foglalkoztatott a művészet mindaddig, amíg meg nem csináltattam az első tetoválásomat egy stúdióban. Maga a légkör, az az életstílus megfogott. Újra kezdődött a szenvedélyem, ismét elkezdtem rajzolni csak most egy kitűzött céllal.
Első munkáimat magamon és a haverokon “követtem el”.
2016 végén kerültem be a JoAn Tattoo csapatába, ahol minden segítséget megkaptam a fejlődéshez.
Általában fekete-fehér tetoválásokat készítek, ezen belül a realizmus a kedvencem.
Ezt a stílust szeretném minél magasabb szintre fejleszteni.
Ha tetszenek a munkáim keressetek minket bizalommal!
Mától a fényképeim sarkában keressétek az új logómat.
Üdv,
Zoli

Sziasztok! Deli József vagyok, a JoAn Tattoo egyik alapítója, tulajdonosa. Végigkísérte az egész életemet az alkotás, szerettem másoknak örömet okozni. Soha sem voltam tömegcikk, szokványos figura. Szeretem a rockzenét, a koncerteket, a sört.  Életformám a motorozás, a R&R… és ha mindezt összeadjuk, és elosztjuk a realitással, akkor nem más jön ki végeredményként, mint a tetoválás. Viccet félretéve… Gyermekkori szerelem a piercing és a tetoválás. Egyszer csak bevésődött: ebből szeretnék megélni… Ha bejöttök az üzletünkbe, egy álom kivetülését láthatjátok. Szerencsés embernek tartom magam, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, és mindezt a párommal együtt. Büszke vagyok arra, hogy a színvonalas, tágas üzletünkbe kíváló szaktudású kollágákból egy szuper csapatot sikerült összegyúrnunk. A jó hangulat, a családias légkör mindig garantált. Minden munkánkba szívünk, lelkünk beleadjuk. 7 év, rengeteg tűszúrás van mögöttünk, és ha ti úgy akarjátok, akkor még sokáig állunk rendelkezésetekre.
Magamról még annyit, hogy imádom a családom, a munkám, a nagy köbcentit, a sebességet. Munkáim kontrasztosak, kontúrosak, nagyon színesek vagy épp millió pöttyből komponáltak… Képeimen keressétek türkiz logómat.

20211001 105526
Kelemen Zsolt vagyok, szakmai berkekben csak ZeK-nek hívnak. Gyerekkoromban már elég sok időt töltöttem a rajzolással, és ahogy teltek az évek, egyre közelebb kerültem a tetoválás világához. ‘99-ben fogtam először,  a kezeim által fabrikált “tetoválógépet” és azonnal szerelembe estem, ami azóta is szenvedéllyel teletöltve zakatol. 2001-ben Budapestre költöztem, hogy ott fejlesszem és kamatoztassam a tudásomat. A lassú és rögös kezdeti évek után az újpesti Invictus Tattoo-ban helyezkedtem el, majd a belvárosi Comic Tattoo csapatát erősítettem. Ezen évek alatt elkezdtem itthon és külföldön is tetováló expokra járni, hogy megmérettessem a tudásomat, számomra mindig is fontos volt a szakmai visszajelzés. Többek  között Rómában, Berlinben, Krakkóban, Budapesten is nyertem különböző díjakat, és persze továbbra is nagy élvezettel készítem a tetoválásokat. Elsősorban a realizmus a fő profilom, akár színes akár fekete-szürke verzióban illetve otthonosan mozgok az orientális ( keleti ), képregény – rajzfilm, biomechanika és a Trash polka tetkók megvalósításában is és a takarásokban is nagy rutinom van. 
A tetováláson kívül, 13 éves korom óta rock / metal fan vagyok, szóval imádok koncertre járni, barátokkal lenni, vagy épp a gitáromat nyúzni, na meg a hegyet gyúrni a bicajommal. 
Az élet úgy hozta, hogy idén visszaköltöztem Békéscsabára, és megtaláltok a JoAn Tattoo & Piercing szalonban, ahol Angi, Jocó, Zoli és Tomi mellett én is ékesítem a bőrötöket. 
Keressetek bátran – addig is legyetek jók!…. meg rosszak is!

Vendég tetoválóink

Sziasztok, Kardos Róbert vagyok. 2013 óta foglalkozom tetoválással. 3 évig Orosházán a saját stúdiómban, a Varroda Tetováló Műhelyben tevékenykedtem. Ekkoriban mindenféle tetoválásokat készítettem, hogy megtanuljam a különböző stílusokat és megismerkedjek a különböző irányzatokkal. Ez idő alatt világossá vált számomra, hogy a realisztikus tetoválás világa áll hozzám a legközelebb, de természetesen a realisztikát szeretem más irányzatokkal házasítani így a kompozícióknak csak a képzelet szab határt. Hosszas szervezés és háttérmunka után 2016. szeptemberében sikerült megnyissam saját németországi stúdiómat, a Sweet Pain Tattoo-t, amely azóta is sikeresen működik. A németországi tetováló élet nagyon mozgalmas, rengeteg tetováló expó zajlik hónapról hónapra, melyek közül jó néhányon sikerült részt vennem. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy rengeteg expón díjazták a munkáimat, mely jó visszajelzést adott, hogy érdemes ezen a téren tovább munkálkodnom. Az életem úgy alakult, hogy a jövőben több időt tudok Magyarországon tölteni, a németországi munkám mellett. Így régen tartó barátságunknak köszönhetően csatlakozni tudok a JoAn Tattoo csapatához. Szívesen teljesítek nem csak realisztikus felkéréseket, amelyek izgalmas és fantáziadús projekteknek ígérkeznek. Szeretem, ha a Vendégeimnek vannak elképzeléseik arról, hogy mit és milyen stílusban szeretnének magukon látni, de a végső képi világ megalkotásában szabad utat adnak fantáziámnak. Azt gondolom, hogy a jelenlegi JoAn tetováló csapattal együttműködve minden igényt maximálisan kielégítő, európai színvonalú munkát nyújtunk a minket választó vendégek számára.

Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a pár soros bemutatkozót. Márciustól várok mindenkit a JoAn Tattoo-ban. Üdv Kardos Róbert

Recepción

Sziasztok!
Kiss Albert vagyok, jelenleg a recepción erősítem a JoAn Tattoo munkáját. Már gyerekkorom óta foglalkoztatnak a kreativitással kapcsolatos elfoglaltságok legyen szó digitális szerkesztésről, videóvágásról, rajzolásról… Egyszóval minden ami valami maradandó alkotásról szól. Eleinte vendégként érkeztem a JoAn Tattooba, majd pár év elteltével a munkahelyemmé vált és egy nagyszerű csapat tagja lehetek! Első körben velem tudtok egyeztetni, időpontok, illetve mintákkal kapcsolatban, és próbálom minél inkább segíteni, gördülékennyé tenni a tetoválás előkészítését, és annak lefolyását. Másod körben Jocó a rajzaim, illetve a gyakorlásaim alapján meglátta bennem a lehetőséget, így a recepciós valamint logisztikai feladatköröm mellett a tetoválás gyakorlásán is dolgozunk. Minden lehetőség megvan arra, hogy egy újabb tetoválóval bővüljön a csapat! Szabadidőmet kreatív tevékenységekkel és a családommal, valamint a barátokkal töltöm.