Élmény tetoválás

Szalonunkban egy új szolgáltatás veszi kezdetét, mely keretein belül egy fantasztikus élményben lehet részetek.

010

Mai világban

A mai világban mindenki szeretné szeretteit valami életre szóló ajándékkal/élménnyel meglepni. Erre most itt a lehetőség, mely a szó minden értelmében egy életre szól!

Miről is szól a szolgáltatás?

Legjobb barátod? Örök szerelmed? Esetleg a családod a mindened? És ezt szeretnétek is megörökíteni egy közös tetoválásban? De valami teljesen egyedit szeretnétek? 

Erre nyújt lehetőséget a szolgáltatásunk, mely keretein belül SAJÁT kezűleg hagyhatod benne kézjegyed az adott mintában, oly módon, hogy egy részt TE készíthetsz el, szakember felügyelete alatt! 

Természetesen a mintát úgy tervezzük meg, hogy az élmény tetoválás keretein belül egymásnak elkészített minta, is teljes mértékben illeszkedjen, az amúgy tudatosan megtervezett tökéletes mintába!

img 4114 a

Egy két részlet mielőtt tovább görgetsz

20210803 181949

A szolgáltatás maga több opcióból adódik össze. Egy alap csolmag vásárólható, meg mely tartalmazza a következőket:

-Közös minta megtervezése, tökéletesítése (mely tervezésénél figyelembe vesszük, mely részét készítik el egymásnak a vendégek.)
-A kész tetoválásról készült fotók nyers/kész verzióját e-mailbe elküldjük
-Fejenként egy igényes itt készült képpel ellátott emléklap, minőségi logózott borítékban!
-Valamint egy egyszeri tiszteletbeli tetováló művész oklevél!

Az alapcsomagon felül különböző extra kiegészítők választhatók mely a csomag saját magunkra formázását, és igényeink kielégítését teszi lehetővé! Ezen extra kiegészítőkről a lap alján olvashatsz bővebben!

A szolgáltatásról természetesen bővebb információkat a szalonunkban személyesen, vagy e-mail-en, telefonon vagy a facebook oldalunkon szerezhetsz

Szolgáltatás vásárlása

A szolgáltatás megvásárlása lehetséges személyesen, vagy online formában, hogy az ország bármely részén lehetőség legyen egy életre szóló ajándék vásárlására. 

Személyes megvásárlás esetén, itt helyben az üzletben egyeztetjük le a részleteket, hogy az alap csomagon felül, milyen extra kiegészítők kerüljenek még a csomagotokba!

Online megvásárlás esetén, egy dokumentum kerül megküldésre, melyben a kiegészítések felsorolása mellett, fel van tüntetne mindennek az ára, mely kitöltését követően mi azt rögzítjük a rendszerünkbe, így biztosan megkapod minden általad kért extra kiegészítővel a csomagod tartalmát!

Továbbiakban, személyes vásárlás esetén helyben elkészítjük, és átadjuk az élmény tetoválásról szóló kupont foglaló befizetése ellenében! Online vásárlás esetén nyomtatható formátumban (.pdf) megküldjük az adott e-mail címre, szint úgy foglaló beérkezését követően!

alap csomag(2)

Az alap csomag bővítése

szórólap második

Természetesen a már fentebb említett formában mindenki saját maga igényeire, szabhatja a csomagok tartalmát. Ez egyszerűen kivitelezhető. Egyeztetés után küldünk egy Táblázatot, mely tartalmazza az alap csomagon felül választható extra kiegészítőket. Minden kiegészítő mellett megtalálhatő az ár, mely segít a végösszeg kalkulálásában is. A kiegészítők össze válogatása után mi már el is kezdjük előkészíteni a szükséges lépéseket, tevékenységeket.

A csomagok tartalmát, az alábbi gombra kattinta megtekintheted, természetesen ezek csak tájékoztatás jellegűek így árat, valamint egyéb megjegyzéseket nem tartalmaznak.